Aparat dentar

Alege un aparat dentar de calitate pentru un zambet frumos si sanatos

In prezent, tot mai multa lume isi doreste dinti perfecti, albi, sanatosi, drepti care sa le permita sa zambeasca fara nici o umbra de indoiala in fiecare zi. Dintii sunt foarte importanti atat in ceea ce priveste sanatatea cat si increderea pe care fiecare dintre noi o avem in propria persoana. Unele persoane au norocul de a detine dinti perfect sanatosi care nu necesita indreptare insa alte persoane au avut ghinionul de a nu avea dintii perfect aliniati si la dimensiuni ideale motiv pentru care alternativa unui aparat dentar de calitate este una ideala pentru acestia. Alegerea unui aparat dentar de calitate si care sa vi se potriveasca in totalitate va va transforma in detinatorii unui zambet care va exprima atat fericire cat si o sanatate dentara exemplara.

Ce este aparatul dentar?

Pentru cei care nu sunt foarte bine informati in ceea ce priveste aparatul dentar si beneficiile acestuia pentru dantura lor ne-am gandit ca ar fi eficient sa incepem prin prezentarea unor informatii de baza care sa ii ajute pe acestia in procesul de selectie al unui aparat dentar potrivit cerintelor si preferintelor acestora. Aparatul dentar este alcatuit din diversi bracketi care vin plasati pe suprafata vestibulara si care pot fi confectionati fie din metal fie din ceramica. Prima varianta este una mai rezonabila ca si pret dar mai putin estetica. Varianta a doua este una foarte estetica, de culoarea dintilor care permite purtarea acestuia fara prea multe probleme care sa survina in ceea ce priveste aspectul pe care acesta il confera fizionomiei dvs.

Aparate dentare de ultima generatie

Prin partea centrala a acestor elemente denumite bracketi trece un arc metalic care este fixat prin intermediul unor elemente denumite ligaturi. In timp au aparut numeroase modificari si imbunatatiri in ceea ce priveste aspectul si calitatea aparatelor dentare recomandate pentru persoane de varste diferite. In ultima perioada au aparut aparate dentare care sunt plasate pe suprafata palatinala si linguala a dintilor care permit ascunderea practica a purtarii aparatului. Aceasta este o tehnica de ultima generatie, mult mai scumpa decat celelalte tratamente similare datorita complexitatii materialelor utilizate in vederea confectionarii acestora. Acestea au devenit incet incet varianta cea mai recomandata celor care au o viata sociala si profesionala intensa care nu le permite purtarea unui aparat dentar clasic. Un aparat dentar de ultima generatie reprezinta astfel o adevarata investitie intr-o dantura sanatoasa si frumoasa.

Astfel de dispozitive ortodontice asigura corectarea corespunzatoare, la orice varsta, a unei game largi de probleme si obtinerea unui zambet demn de un adevarat star de la Hollywood.