Pret implant dentar Bucuresti

Totul despre implantul dentar de calitate

Implantul dentar reprezinta o interventie chirurgicala care permite inserarea unei radacini artificiale pentru un dinte nou. Acest lucru este realizat prin intermediul unei piese de titan inserate pe arcada dentara si poate reprezenta solutia ideala pentru toti cei care evita sa zambeasca de fiecare data cand se afla in public datorita anumitor spatii inestetice lasate de dintii lipsa. In prezent exista numeroase posibilitati in ceea ce priveste realizarea unui implant dentar de calitate si de aceea este foarte important pentru cei interesati sa fie la curent cu toate informatiile care ii pot ajuta in luarea celor mai bune decizii din acest punct de vedere.

Cine se poate considera un candidat bun pentru un implant dentar?

Daca esti interesat de un implant dentar Bucuresti atunci ar trebui sa stii faptul ca in general oricine poate apela la aceasta alternativa in vederea rezolvarii problemelor cauzate de lipsa dintilor. Diferente de abordare pot aparea in functie de factori importanti precum cantitatea si calitatea osului utilizat in vederea inserarii implantului sau pozitia sinusului maxilar la arcada superioara sau a unor canaluri speciale cu nervi si vase in cazul arcadei inferioare.

Exista contraindicatii?

Exista intr-adevar si cateva contraindicatii atunci cand discutam despre un implant dentar. Anumite boli de care ati putea suferi ar putea reprezenta un impediment si enumeram cateva dintre acestea pentru ca dvs sa fiti la curent atat cu avantajele unei astfel de interventii cat si cu dezavantajele sau impedimentele pe care le puteti intampina pe parcursul unui astfel de tratament: diabetul, diverse boli de sange, diverse boli ale oaselor. Acesta este motivul principal pentru care este foarte important ca dvs sa efectuati un set bine stabilit de radiografii speciale inainte de a trece la etapa de selectie a implantului dentar potrivit pentru dvs si de stabilire a celui mai bun pret implant dentar pe care il puteti obtine.

Care sunt principalele conditii pentru un implant dentar de succes?

Conditia principala a unui implant dentar Bucuresti de succes este aceea de realizare a acestei interventii la nivelul unui os al maxilarului sanatos. Acest lucru se datoreaza faptului ca acesta trebuie sa sustina corespunzator implantul dentar pentru ca acesta sa reziste cat mai mult si sa va asigure rezultatul dorit. Un os solid la exterior in special in jurul osului mai moale aflat in partea interioara va asigura mentinerea in siguranta a implantului dentar. De asemenea, o gingie sanatoasa va contribui extrem de mult la reusita implantului dentar prin asigurarea protectiei necesare a maxilarului in cazul infectiei post-operatorii si va asigura vindecarea rapida si corespunzatoare in jurul implantului dentar realizat.

Daca indepliniti conditiile mai sus mentionate, recomandam cu caldura un implant dentar de calitate pentru a va redobandi pofta de a zambi in fiecare zi!