Clinica noastră

Dotari

Propriul laborator de tehnica dentara

Pentru ca nu lasam nimic la intamplare, clinica noastra detine propriul laborator de tehnica dentara. Este cunoscut faptul ca o colaborare stransa intre medicul dentist si tehnicianul dentar este esentiala in reusita unui tratament dentar de succes si de durata.

Astfel, in cazul in care este considerata necesara, prezenta tehnicianului dentar in cabinetul medicului este imediata. Timpii de asteptare ai pacientului intre manopere sunt scurtati semnificativ, iar orice alta particularitate legata de detaliile fiecarui caz in parte este rezolvata pe loc.

Cabinete

Clinica nostra detine 6 cabinete dentare, dintre care 3 sunt complet utilate si functionale, iar alte 3 vor fi echipate exclusiv pentru interventiile de implantologie dentara, ortodontie-preventie si stomatologie de urgenta.

Radiologie dentara

Clinica noastra detine propria aparatura radiologica, nefiind necesara din partea pacientului deplasarea pentru efectuarea de radiografii. Acest serviciu este indispensabil, fiind extrem de util pentru a oferi servicii medicale de calitate.