Testimoniale

Numele meu este Andreea Laubli și sunt pacienta dl. dr. Mihai Georgescu de peste un an. După o experiență mai mult decât crudă trăită la un alt cabinet stomatologic din Bucureșți, o prietenă ( a cărei dantură credeam că este naturală și pe care am admirat-o îndelung ) mi-a recomandat cu căldură cabinetul Elite Dent așa că am mers acolo, deși cu mari rețineri.

Dat fiind faptul că un alt medic deja îmi începuse lucrarea și m-a abandonat fără să-mi dea fișa cu ceea ce se lucrase până în acel moment, pentru dl. dr. Georgescu nu a fost tocmai ușor să continue dar, spre deosebire de alți doctori, și-a dat interesul. A fost o provocare pentru dl. dr. dar, a făcut muncă de cercetare, a căutat soluția cea mai bună și cea mai puțîn scumpă pentru a-mi continuă lucrarea și m-a preluat că pacient spre marea mea bucurie deoarece prima impresie când am văzut cabinetul și personalul a fost : încredere și profesionalism.

Intervențiile au fost multe și grele și s-au extins pe o perioada mare de timp astfel încât, după doar câteva luni, mergeam la cabinetul Elite Dent că și cum m-aș fi dus acasă. Tot personalul de acolo este că o familie mare și frumoasă care te așteaptă mereu cu zâmbetul pe buze și cu grijă unor surori.

Dl. dr. Georgescu (mâna de aur cum îmi place mie să-i spun ) este un adevărat profesionist dar mai întâi de toate este un OM minunat. Un medic căruia îi pasă de paciențîi lui și care are răbdarea necesară să stea să explice pe înțelesul tuturor până și cel mai mic detaliu care pacientului îi este neclar. Este un medic devotat și se vede cu ochiul liber că iubește ceea ce face și încă un aspect foarte important, este un medic exigent care ține foarte mult la calitatate și care nu se mulțumește cu mai puțîn decât perfect.

Datorită dl. dr. Georgescu și a familiei Elite Dent acum pot să rad în voie din nou.

Cu toată stimă !

Andreea Laubli, pacienta dl. dr. Mihai Georgescu

Mă numesc Adriana Stan și aș vrea că înainte de a mulțumi din nou echipei de medici implantologi care mi-au redat după 8 luni puterea de a zâmbi din nou să va împărtășesc experiență mea la clinică Elite Dent.

Fiind între 2 vârste și având o dantură cu multe lipsuri, mi-am dorit în special să-mi recapăt posibilitatea de a mestecă din nou cu toți dintîi. Nu eram interesată neapărat de partea estetică, ci îmi doream să nu mai trebuiască să tăi alimente dure.

Auzisem de posibilitatea de a beneficia de implanturi dentare, dar nu știam absolut nimic despre ceea ce implică și nici măcar nu știam unde să merg.

Lucrând într-o companie multinațională și având mulți colegi am început să mă interesez, iar o colegă mi-a recomandat clinică prin față căreia treceam în fiecare zi în drumul spre serviciu și mi-a spus să întru pe site-ul acesteia pentru a face o programare, lucru pe care l-am făcut și pe care astăzi îl consider unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am făcut. Eram puțîn temătoare pentru că nu știam ce urmează, dar am avut bucuria să descopăr niște oameni absolut minunați .

Prima impresie a fost de profesionalism în tot :echipa, locație, atmosfera.

Mi s-a explicat tot ceea ce ar urmă să se producă și deși nu am înțeles totul în amănunt, dl dr.Georegscu Mihai și întreagă echipa mi-au dat o atât de mare încredere încât deja în ziua următoare doream să încep tratamentul, acesta fiind de durata. Au urmat ședințe și tratamente complexe, operațîi, augmentari , dar mereu am avut sentimentul de a fi pe mâini bune și astăzi după 8 luni sunt un alt om.

Nu numai că mi-am recăpătat posibilitatea de a mestecă pe toți dintîi, dar am o dantură pe care colegii de serviciu o invidiază. Pentru toate acestea va mulțumesc din suflet !

Adriana Stan, pacienta dl. dr. Mihai Georgescu

Mă numesc Ionuț Soare și sunt recunoscător întregii echipe de la clinică Elite Dent pentru că m-au ajutat să-mi recapăt zâmbetul și încrederea în mine.

În urmă unei lovituri am pierdut dintele din față, iar șocul psihologic a fost mare, însă echipa de implantologi de la Elite Dent și în special dl.dr.Georgescu Mihai pot să zic că a făcut minuni. Cu ajutorul implantului dentar am compensat deficiență pe care o aveam și acum totul este cum era înainte de lovitură. Va mulțumesc !

Ionuț Soare, pacienta dl. dr. Mihai Georgescu

În momentul în care am ajuns la clinică Elite Dent, la dl dr Georgescu nu mai zâmbeam. Nu aveam cum să zâmbesc cu dinți lipsa, rădăcini rămase în gingie,dureri și încrederea distrusă în dentișți. Mi-a propus un plan de recuperare a zâmbetului pe care l-am urmat împreună și am reușit! În acest cabinet am găsit profesionalism, înțelegere și răbdare. Au trecut 5 ani de atunci fără să mai am vreo problema.

Zâmbesc cu încredere și pt asta le mulțumesc din tot sufletul! Laura Rădulescu

Laura Rădulescu , pacienta dl. dr. Mihai Georgescu

Mă numesc Toma Gabriela și de peste 1 an sunt pacienta Clinicii Elite Dent .

Având probleme foarte mari cu dantură, am mers inițial la un cabinet care era mai apropiat de casă, dar problemele ce le aveam depășeau competențele acelora , așa că , la recomandarea și sfatul unei prietene am făcut o programare la clinică Elite Dent.

Inițial, știind ce probleme mari am, m-am prezentat cu teamă la consultație, dar de la primul contact am simțit căldură echipei medicale condusă de dl.Dr.Georgescu.

După discuția avută cu acesta, deja zâmbetul îmi revenea pe buze, încrederea pe care mi-a dat-o m-a ajutat să trec mai ușor peste toate etapele de tratament.

Astăzi sunt un alt om și țîn pe această cale să mulțumesc întregii echipe de la Elite Dent.

Toma Gabriela

Numele meu este Dumitrache Georgeta, am 68 de ani și aș vrea pe această cale să mulțumesc medicilor și asistentelor de la clinică Elite Dent .

În trecut eram purtător de proteză și nici nu visam că, astăzi o să pot mânca din nou normal și nu o să mai trebuiască să mă chinui precum o făceam cu vechea proteză .

În urmă unei discuțîi avute în familie cu fiica mea această a insistat să optez pentru varianta implanturilor dentare. Fiica mea era deja pacienta a clinicii și în urmă unei programări la specialistul implantolog, am aflat planul de tratament , iar tot ceea ce a urmat pot să spun că mi-a schimbat viață într-un mod pe care nu-l mai credeam posibil la vârstă mea.

Cu deosebită considerație !

Dumitrache Georgeta

Numele meu este Vasilescu Cornel și atât eu cât și fiica mea Vasilescu Beatrice suntem paciențîi clinicii Elite Dent.

În momentul schimbării dentiției temporare a fetiteti mele cu cea permanentă am observat că poziționarea dinților nu părea în regulă, erau strâmbi, dar la început nu am dat importantă și timp de câțiva ani am crezut că își vor reveni .

Văzând că nu se schimbă nimic, iar eu fiind deja pacient al clinicii Elite Dent am adus-o pe fetiță mea la un consult de specialitate, la ortodontie.

Acolo am avut plăcerea să o cunosc pe d-na dr.Zaharia Daniela, o adevărată profesionistă, un om extraordinar care ne-a explicat ceea ce este de făcut și cu un calm deosebit și răbdare, după aproape 3 ani a reușit să redea fetei mele un zâmbet extraordinar, o dantură fără nicio problema. Deși nu a fost ușor, pot să spun astăzi că datorită echipei Elite Dent atât eu , cât și fiica mea ne bucurăm de o dantură fără probleme și pentru acest lucru va mulțumim!

Vasilescu Cornel & Vasilescu Beatrice , pacienți dr. Zaharia Daniela

Mă numesc Iolanda Banu și sunt pacienta a clinicii Elite Dent. Deși sunt o pacienta doar de 3 luni aș vrea să mulțumesc doamnelor, întregii echipe, d-nei dr.Vintilă Adela pentru faptul că mi-au înlăturat teamă de dentist pe care o aveam și pentru căldură cu care mă tratează de fiecare dată . Va mulțumesc!

Iolanda Banu , pacienta dr. Vintilă Adela

Numele meu este Dumitreasa Răzvan și din anul 2012 sunt pacientul clinicii Elite Dent.

Până în anul 2012 am fost pacientul mai multor cabinete dentare, dar niciodată până ce am ajuns la clinică Elite Dent nu reușisem să capăt încredere și să merg destins la o intervenție stomatologică sau la un control. Practic, relația medic-pacient creată în cardul clinicii Elite Dent este extraordinară, iar dl dr.Georgescu Bogdan este un profesionist extraordinar. Tratamentele mele au fost de durata, circa 8 luni de zile, dar răbdarea și înțelegerea d-lui dr mi-au redat încrederea în mine însumi, iar astăzi controalele regulate, de întreținere sunt un lucru uzual, lipsite de stres. Întreagă echipa este extraordinară, asistentele, medici, tehnicieni ,iar în cele peste 8 luni de zile petrecute la tratamente în clinică am simitit că am devenit parte a unei familii mai mari.

Mulțumesc tuturor!

Dumitreasa Răzvan

Numele meu este Corina Mihăîlă și sunt pacienta a clinicii Elite Dent.din anul 2007, când am venit împreună cu părințîi mei la clinică Elite Dent.

La vremea aceea aveam 17 ani și părințîi mei căutau un chirurg pentru a-mi extrage molarii de minte care erau într-o poziție total nefirească ce îmi afectau întreagă dantură.

Având în vedere că nu sunt mulți medici specializați în acest tip de intervenție, la recomandarea unor prieteni de familie am ajuns la clinică Elite Dent cu o frică enormă și o spaima greu de descris. Deși eram pregătită pentru ceea ce este mai neplăcut, am avut bucuria că întreagă intervenție să se termine într-un timp record, iar lipsa completă a durerii a făcut să rămân și să fiu pacienta constanța a clincii Elite Dent. Au mai urmat și alte intervențîi laborioase și de fiecare dată revin cu plăcere , iar revederea cu întreagă echipa este mereu o aducere aminte a clipelor prin care am trecut. Va mulțumesc!

Corina Mihăîlă

Numele meu este Szavai Andreas și sunt pacient al clinicii Elite Dent .

Experiență mea la clinică Elite Dent a început în anul 2005, când la sugestia unor prieteni și uitându-mă pe internet ( la acea vreme erau foarte puțini medici care puneau implanturi dentare) am decis să vin în Bucureșți pentru o consultație .

Nu știam foarte multe, dar pot să spun că am avut o mare, mare inspirăție alegând clinică Elite Dent și în special că am ajuns să-l cunosc pe dl dr.specialist Georgescu Mihai care mi-a dat încredere și practic mi-a schimbat viață.

Lucrând în mediu toxic, în localitatea Comarnic, aveam dantură complet distrusă, Dintîi mei erau măcinați, iar toți medicii de atunci mi-au sugerat să fac proteze dentare.

Cu răbdare, cu un profesionalism și cu o atenție la detaliu extremă, echipa medicală de la clinică Elite Dent, dl.dr.Georegscu Mihai, dl.dr.Georgescu Bogdan, după 1 an de zile de intervențîi și recuperare mi-au redat o dantură care nici când nu a arătat mai bine.

Astăzi după atâția ani, nu pot să va spun decât un sincer și din inima : MULȚUMESC!

Szavai Andreas

Mă numesc Chiriac Laura și aș vrea să va scriu despre experiență mea avută în cadrul clinicii Elite dent :

În urmă cu 5 ani am văzut un articol în presă referitoare la implantul dentar.

Aveam vagă idee despre ceea ce înseamnă un implant dentar, dar îmi doream să beneficiez de unul pentru că aveam o lipsa în zona laterală, iar când zâmbeam se vedea aceea lipsa. Tot timpul am stat cu acest handicap și-mi reprimăm zâmbetul larg în speranța că nu se va vedea spațiul liber.

Văzusem la aceea vreme pe internet mai multe oferte ale cabinetelor dentare și crezând că toate implanturile sunt la fel, am zis să aleg un cabinet din orașul meu natal , Alexandria. A fost o alegere nefericită, întrucât la scurt timp la locul de introducere al implantului m-am umflat și în cele din urmă implantul a fost îndepărat.

Deja era o experiență pe care nu voiam să mi-o mai aduc aminte și renutasem la ideea de a mai avea vreodată implant dentar în acel loc. Fiind tânăra, lucrând cu publicul, am zis că trebuie cumva să rezolv problema și eram hotărâtă să fac o lucrare dentară care să-mi acopere acel gol. Cu teamă de a nu mai păți ceea ce am pățit și la sfatul unui bun prieten, am făcut o programare la clinică Elite Dent.

Ceea ce a urmat a schimbat tot ceea ce trăisem eu până atunci într-un cabinet stomatologic. De la intrare până când am părăsit clinică era altceva. Am avut un sentiment de profesionalism, iar întâlnirea cu dl dr.Georgescu Bogdan a fost o confirmare. Am căpătat o încredere imediată, iar la sfatul acestuia ( mi-a spus că dansul nu-mi va strică dintîi mei buni să-mi facă lucrare dentară) și având în vedere că era mai ieftin decât aș fi făcut o lucrare dentară, am optat pentru un nou implant dentar. Pot să zic că astăzi sunt fericită, de 2 ani mă bucur că zâmbesc așa cum zâmbeam când eram copil și asta numai și numai minunatei echipe de la clinică Elite Dent, medici, asistente, tehnicieni. Cu deosebită considerație !

Chiriac Laura

Numele meu este Timea Arpad și aș dori să va împărtășesc experiență mea avută la clinică Elite Dent.

Având în vedere că nu locuiam în Bucureșți anul 2010, în urmă unei recenzii de pe internet cu privire la satisfacția pacienților privind tratamentul în cabinetul dentar, al optimizării costurilor în raport cu cel al calitățîi și țînînd cont că aveam de gând să fac o lucrare foarte amplă am decis să fac o programare la clinică Elite Dent în Bucureșți pentru un consult și să aflu o părere avizată cu privire la situația pe care eu o doream.

Țînând cont că urmă să lucrez în presă, îmi doream o dantură extraordinară cu orice preț și eram gata să fac orice pentru a avea un zâmbet de vis.

Citisem multe articole și deja când m-am prezentat la consult știam că doream îmbrăcarea tuturor dinților cu un material care la aceea vreme era destul de nou și anume zirconiul .

Dantură mea era foarte înghesuită, aveam caninii mult spre exterior, incisivii erau inegali și orice altceva mi se părea imposibil.

La momentul consultului pot să zic că am fost dezamăgită și-mi amintesc că dl. dr.Georgescu a fost reticent la ceea ce doream eu și îmi amintesc și acum că mi-a spus putem să facem cum doriți dvs, dar eu dacă aș fi în locul dvs n-aș face așa ceva și mi-a sugerat să-mi păstrez dintîi mei naturali și să optez pentru un tratament ortodontic . Știam că este un tratament de durata și pot să spun că atunci, după ce am plecat de la consult eram tristă pentru că tot ceea ce voiam și visam eu nu se putea întâmplă repede.

Am revenit ulterior la clinică pentru un consult de specialitate ortodontic și sub îndrumarea d-nei dr. Zaharia am găsit răspunsuri la toate întrebările și nelămuririle mele privind purtarea unui aparat dentar o perioada lungă de timp.

Ajunsă din nou acasă la Bistrița, timp de 1 săptămâna am oscilat între dorințele mele rapide și sfatul echipei de medici de la Elite Dent. În cele din urmă am decis să urmez sfatul profesioniștilor și astăzi nu pot decât să mulțumesc din suflet echipei medicale care m-a îndrumat pe calea cea corectă. D-na dr. Zaharia Daniela , o profesionistă și un medic de excepție, care a avut răbdare și a fost alături de mine în anii în care a trebuit să port aparatul dentar, urmărindu-mi pas cu pas evoluția și încurajându-mă, dl.Dr.Georgescu Bogdan care m-a îndrumat , m-a saftuit să fac cum este mai bine pentru mine și care mi-a tratat celelate probleme mai mari sau mai mici pe care le avem . Nu în ultimul rând d-soarelor asistente care în toți aceșți ani mi-au devenit apropaite și care mă încurajau de fiecare dată când mă vedeau.Tuturor astăzi va mulțumesc !

Timea Arpad

Mă numesc Dinu Ștefan și am fost pacientul clinicii Elite Dent.

Având în vedere că muncesc și locuiesc în Italia, în luna februarie am venit pentru 2 săptămâni în țară în perioada de concediului de iarnă și am dorit să-mi rezolv problemele cu dantură, mai precis doream introducerea unor implanturi în partea de sus, dreapta, deoarece aveam din tinerețe dintîi lipsa și nu puteam să mestec pe această parte .

Cum eu nu cunoșteam pe nimeni care să-mi recomande un medic bun în Bucureșți, m-am apucat și am căutat pe internet, încercând să aflu și părerea altora, unde au fost și cum au rezolvat această problema . Așa am accesat siteul www.implantologie.ro și am reușit să găsesc răspunsuri la întrebările pe care le aveam, am făcut programare și m-am prezentat la clinică din centrul Bucurestului, Elite Dent. Aici am fost preluat de echipa medicală condusă de dl dr.Georgescu și mi s-au explicat exact pașîi ce ar urmă să fie făcuți.

Întrucât situația era ceva mai delicată deoarece osul meu scăzuse în cantitate a fost nevoie de manopere suplimentare, de adăugare de os și ridicare a sinusului, intervențîi care însă au fost duse la bun sfârșit de echipa de profesionișți condusă de dl dr. Georgescu.

Au mai urmat și alte ședințe , iar că o particularitate pot să pun că, de fiecare dată am fost surprins de îndemânarea, manualitatea extraordianra, de încrederea pe care ți-o inspiră d-l dr. Georgescu. în tot ceea ce face.

Astăzi nici nu simt că am avut vreo intervenție sau că am 3 implanturi dentare, totul este excelent, că și cum ar fi fost dintîi mei dintodeauna. Va mutumesc tuturor cu o considerație deosebită !

Dinu Ștefan

Mă numesc Toader Amelia și am să va împărtășesc experiență mea avută la clinică Elite Dent.

Fiind studentă, chiar în perioada de susținere a examenelor m-am trezit cu o durere insuportabilă la o măsea. Durerea era ață de mare încât nici nu puteam să localizez exact locul, iar calmantele erau total ineficiente. Fiind seară, în jur de ora 20, nici nu știam ce să fac. Cu ajutorul internetului am încercat să găsesc un cabinet , dar la primele telefoane date mi s-a spus că programul era aproape de final și nu se mai poate face programare.

Cu speranța pierdută și cu gândul la spitalul de urgență, la ultima încercare am avut șansă să obțîn o programare la clinică Elite Dent peste programul de lucru.

Fiind cuprinsă de durere , dar și de teamă, m-am prezentat rapid la clinică și aici , încă de la primul contact, am simțit căldură și profesionalismul întregii echipe.

În 10 minute nu mai aveam nicio durere, iar în ședințele din zilele următoare problema mea s-a rezolvat. În momentul de față sunt o pacienta care revine cu mare, mare plăcere în mod regulat pentru controale și întreținere și care va mulțumește tuturor .

N-am să uit niciodată acea seară în care mi-ați alinat durerea. Mulțumesc Elite Dent !

Toader Amelia