Echipa noastră

Dr. Georgescu Mihai

Specializari implantologie, chirurgie, protetica, parodontologie, radiologie.

a absolvit Faculatea de Medicina Dentara in anul 2000 , fiind specializat in implantologie dentara , chirurgie oro-maxiolo-faciala, avand competente si in parodontologie si protetica dentara, fiind participant activ la numeroase seminarii de profil in tara si in strainatate, fiind membru activ al Asociateie Dentare Americane. Dr.Georgescu Mihai este din anul 2005 conducatorul echipei de implantologie dentara, beneficiind de o cazuistica impresionanta.

Dr. Georgescu Bogdan

Specialist reabilitare orala, tomografie 3D, implantologie dentara

a absolvit Facultatea de Medicina Dentara in anul 1999, avand competente in implantologie, reabilitare orala si estetica faciala, precum si in radiodiagnosticul maxilo-facial.Din anul 2012 dr.Georgescu Bogdan este conducatorul departamentuluid de imagistica dentara – tomografie  dentara 3D-CBCT.
Dr.Georgescu Bogdan este membru al Asociatiei dentare Americane.

Dr. Georgescu Cristina

Medic primar

Doctor stiinte medicale

a absolvit Facultatea de Medicina Dentara in anul 1973, fiind specializata in protetica si protezarea dentara mobila si fixa , precum si in protezarea pe implanturi dentare.
Dr.Georgescu Cristina este doctor in stiinte medicale si consultant in diverse probleme legate de cazuistica medicala

 

Dr. Vintila Adela

Stomatologie generala, estetica, radiodiagnostic maxilo-facial

a absolvit Facultatea de Medicina Dentara in anul   2006   fiind specializata in estetica dentara, odontologie si reabilitare orala, avand de asemenea si competente in protezarea dentara si radiodiagnostic.

 

Dr. Zaharia Daniela

Medic specialist ortodontie pediatrica, adulti, reabilitare orala

 

a aboslvit Facultatea de Medicina Dentara in anul  1999 , fiind specialaista in ortodontie si stomatologie pediatrica. Dr.Zaharia Daniela este doctor in stiinte medicale, fiind  participanta activa la numerose seminarii si conferinte in domeniul ortodontiei.
Dr.Zaharia Daniela este conducatoarea departametului ortodontie din anul 2006.

Dr. Cristescu Ioan

Medic primar
Doctor stiinte medicale

este absolvent al Facultatii de Medicina Generala in anul 1984 si al Facultatii de Medicina Dentara in anul 2009. Dl.Dr.Cristescu Ioan este doctor in stiinte medicale, cadru universitar, medic primar si conducatorul sectiei de ortopedie a Spitalui de Urgenta  Floreasca din Bucurestii, fiind profesor consultant in cazurile complexe de chirurgie oro-maxilo-faciala si implantologie denatra.Dl.Dr.Cristescu Ioan este membru activ al Asociatiilor de specialitate din Elvetia, Austria si Germania .

Dr. Aldea Olga

Specialist parodontologie, estetica faciala

A absolvit facultatea de Medicina Dentara fiind specialista in parodontologie, micro-chirurgie si estetica faciala . Dr.Aldea Olga este membra a Asociatiei dentare Americane, fiind participanta activ la numeroase conferinte de profil.

Teh Mustareata Cristina

Specialist protezare mobila, fixa 

 

a absolvit Colegiul de Tehnica Dentara in anul 2004, fiind specializata in realizarea de lucrari dentare complexe, mobile si fixe ceramice, zirconiu, inclusiv pe structura implanturilor dentare.

Teh. Ionita Raluca

Specialist protezare mobila, fixa

a absolvit Colegiul de Tehnica dentara in anul 2009  , fiind specializata in realizarea de lucrari dentare, proteze dentare fixe si mobile.

As. Cristu Mioara

Profilaxie, igiena

 a absolvit Scoala Sanitara de Asistente Medicale in anul 2010 fiind responsabila cu profilaxia dentara si intretinerea .

 

As. Truica Ana Maria

Profilaxie, igiena

a absolvit Scoala Sanitara de Asistente Medicale in anul 2007 fiind responsabila cu profilaxia dentara si intretinerea

Nicolae Serban

Administrator

Chircu Cristian

Specialist IT